Handelsbetingelser

Sidst opdateret den 4. January 2022


 • NetherNode ApS accepterer at levere tjenester til forbrugeren, med forbehold af følgende handelsbetingelser.
  Vi bruger forskellige ord til omtale af ”NetherNode ApS” i dette dokument, ”NetherNode”, ”nethernode.dk”, ”Vi”, ”Os” og ”Vores” henvender sig til Ethyria ApS (CVR: 38555898). ”Kunden”, ”Køberen”, ”Dig”, ”Du” og ”Dit” henvender sig til dig som forbruger af vores service.
  Ved enhver anvendelse af vores produkter accepterer du at følge disse “Handelsbetingelser”, samt at du har læst og forstået dem. Du er forpligtet til at holde dig opdateret på disse betingelser.

 • §1 Fortrydelsesret

  Som privatperson har du 14 dages fortrydelsesret.
  Vi fraskriver fortrydelsesretten for erhvervskunder.
  Hvis du ønsker at benytte dig af din eventuelle fortrydelsesret, bedes du henvende dig til denne email support@nethernode.dk

 • §2 Betaling

  Al betaling på nethernode.dk sker igennem Stripe eller MobilePay.
  Du har mulighed for at betale med dit betalingskort igennem Stripe.
  Hvis du har betalt for dit produkt men ikke modtaget det, bedes du venligst kontakte os, iflg. §4.

  Dit produkt har en leje-periode på mellem en (1) og tolv (12) måneder. Syv (7) dage før denne leje-periode udløber, vil du modtage en faktura på næste periode.
  Hvis vi ikke modtager betalingen på din faktura rettidigt, vil din server blive suspenderet ved periodens udløb og slettet syv (7) dage efter dette.
  Din server kan altid genåbnes i suspenderings perioden, ved at betale fakturaen for næste periode.

  Ved betaling med betalingskort eller MobilePay hos NetherNode accepterer du, at der oprettes en betalingsaftale, og at NetherNode automatisk trækker betalingen fra dit betalingskort eller MobilePay.
  Vi sender en kvittering på e-mail for alle betalinger.
  Abonnementsordning mellem kunden og NetherNode er hvor kunden automatisk betaler og fornyer sit abonnement. Abonnementet faktureres, efter aftale, enten månedligt, kvartalsvist, halvårligt eller årligt, og betales forud.
  Vi fornyr dit abonnement og trækker beløbet fra MobilePay eller dit betalingskort, en (1) dag før udløb af din periode.
  Efter godkendt betaling vil du via e-mail få tilsendt en kvittering på det indbetalte beløb.
  Hvis betalingen og dermed fornyelsen af dit abonnement fejler (kort udløbet, inddraget eller lign.) vil du få besked via e-mail. Derefter vil du have otte (8) dage til at gennemføre betalingen, før vi sletter din server.
  I e-mailen vil der stå, hvorledes du gennemfører betalingen ved at angive nye betalingsoplysninger i din administration og dermed kan fortsætte dit abonnement.
  Abonnementet gælder i den angivende periode, og vi trækker automatisk en abonnementsbetaling, indtil du opsiger abonnementet, kontakter supporten med henblik på at deaktivere abonnementsordningen eller fjerner dit betalingskort eller MobilePay aftale på vores kundeside. Se §7.

  Vi anvender SSL-kryptering af de data, der sendes over nettet, og dermed er kortbetaling hos os lige så sikkert som i enhver anden fysisk forretning.

 • §3 Data tab & DDos beskyttelse

  NetherNode står ikke til ansvar for DDos angreb eller data tab. NetherNode tilbyder en beskyttelse på alle servere, men vi garanterer ikke at kunne stoppe alle angreb.
  Hvis din server har været nede i mere end to (2) dage pga. DDos eller andre angreb, vil du modtage erstatning i form af dage oven i din leje-periode.

 • §4 Support

  Alt support skal ske igennem vores integrerede sags system på vores kundeside, Livechat eller via support@nethernode.dk. Vi kan ikke garantere et svar, hvis du kontakter os via andre midler.
  NetherNode forbeholder retten til at begrænse den support du kan modtage og evt. lukke din server, uden hverken hel eller delvis refundering af det betalte beløb, hvis vores supportere føler sig truet af dig eller lignende.
  NetherNode tilbyder ikke hjælp til eller opsætning af mods eller modpacks.

 • §5 System begrænsning

  Hvis du overskrider det tilladte antal RAM eller for meget CPU kraft, vil din server blive suspenderet, og vi vil bede dig om at løse problemet øjeblikkeligt.

 • §6 Suspendering

  NetherNode har fuld ret til at suspendere og terminere din server uden varsel, hvis du bryder disse ”Handelsbetingelser”

 • §7 Opsigelse

  Opsigelse af dit produkt kan ske igennem en af følgendene kanaler:

  NetherNode har ikke mulighed for at modtage din opsigelse gennem andre kontakt-muligheder.

  Når NetherNode har modtaget din opsigelse, vil den snarest muligt registeres i vores system.
  Servere der er registeret som opsagt, vil ikke blive faktureret yderligere.
  Din server vil blive lukket og slettet når din forudbetalte periode slutter

  Hvis du fortyder din opsigelse, kan du frem til serverens opsigelsesdato få ophævet opsigelsen ved at kontakte supporten.

 • §8 Persondata

  Som kunde hos NetherNode, er du forpligtet til at holde dig opdateret på vores persondatapolitikker.

 • §9 Rettigheder til din server

  NetherNode forbeholder alle rettigheder til både manuelt og automatisk, at kontrollere samt håndtere filer og indstillinger på din server, herunder men ikke begrænset til plugins, logfiler, og IP addresser.
  Serverens tildelte IP addresse, port og domæne, er administeret af NetherNode. NetherNode forbeholder derfor retten til at ændre dette uden varsel.

 • §10 Plugin Support

  NetherNode har mulighed for at hjælpe og vejlede med de fleste plugins. Vi forbeholder os dog retten til at afvise at yde plugin support hvis dine forspørgsler:

  • Er meget tidskrævende og derfor ikke er inkluderet i serverprisen.

  • Drejer sig om et kendt plugin. Her kan vi henvise til andre kilder på internettet, hvor du kan finde hvad du har brug for.

  • Omhandler udvikling eller debugging af skripts og plugins

  • Er gentagende og ofte.

  Vær opmærksom på at NetherNode desværre ikke har mulighed for at joine din server. Vi hjælper gerne fra konsollen, skulle dette være nødveningt.

 • §11 Minecraft Slutbrugerlicensaftale

  Det påhviler kunden at holde sig opdateret om indholdet i Minecrafts slutbrugerlicensaftale. Eventuelle overskridelser heraf, vil alene være kundens ansvar.
  Ved køb giver kunden NetherNode tilladelse til at acceptere Minecrafts slutbrugerlicensaftale på kundes vegne, i den form den foreligger på købstidspunktet og fremover.

  Minecrafts slutbrugerlicensaftale kan forfindes her: https://account.mojang.com/documents/minecraft_eula

 • §12 Lagerplads

  NetherNode tilbyder som udgangspunkt ubegrænset lagerplads.
  NetherNode forbeholder dog retten til at sætte en begrænsning på kundens lagerplads, hvis der bliver brugt overdrevet meget plads til filer, som men ikke begrænset til logfiler, maps og andre ikke server relaterede filer.
  Der vil altid forlægge en vurdering af den enklete servers behov.
  Hvis denne begrænsing bliver relevant for kunden, vil kunden først blive kontaktet af NetherNode, med henblik på at løse problemet.