Hvordan skifter jeg mine generator settings

For at ændre dine generator settings, skal du starte med at logge ind på dit Multicraft kontrolpanel.
Du kan bruge dette værktøj til at lave dine generator settings:  http://minecraft.tools/en/flat.php Du skal bruge det der står i "Seed for Minecraft 1.8 (and more)"

Trin 1.
Tryk på "Filer", derefter "Konfigurationsfiler" i side panelet.

Trin 2.
Tryk på "Server Settings".

Trin 3.
Find punktet "Generator Settings", og skriv de ønskede generator settings.

Trin 4.
Find punktet "Level Type", og skift det til "Flat World". Husk at trykke gem i bunden når du er færdig.

Trin 5.
Gå tilbage til forsiden af din server, find punktet "Verden" og skriv et nyt verdensnavn.
I dette ekselmpel bruger vi "World_ny" (Hvis du allerede har en verden der hedder World_ny, skal du vælge et andet navn.)

Trin 6.
Tryk "Gem", og giv din server en genstart ved at trykke på "Genstart".

Din server skulle nu meget gerne have de generator settings som du ønsker. Hvis ikke skal du gå tilbage til Trin 4. og prøve med et nyt verdensnavn.

Dit gamle map er stadig gemt, du får det tilbage ved at skrive det gamle navn i "Verden", trykke gem og genstarte.