Hvordan tilføjer jeg en bruger til min server?

For at give en anden adgang til at styre din server og redigere filer derpå, skal du følge denne guide

Trin 1.
Opret en bruger til personen som skal have adgang til din server, på Multicraft. Det kan gøres her: https://ethyria.dk/multicraft/site/register

Trin 2.
Log ind på din Multicraft konto, og tryk "Advanceret" og så "Brugere".

Trin 3.
Skriv brugernavnet som personen lige har oprettet under "Brugernavn", og tryk enter.

Trin 4.
Under "FTP adgang / FTP brugernavn" skal du vælge "Fuld adgang" og under "Rolle" skal du vælge "Co-Owner".

For at fjerne brugeren igen, skal du blot vælge "Ingen adgang" under "Rolle" og "FTP adgang / FTP brugernavn"

Dette giver ikke adgang til at skrive supportsager til din server, for dette skal brugeren også oprettes som kontakt på din kundeside.